Autorijschool Reza

Autorijschool Reza is een familiebedrijf dat al ruim veertien jaar lang autorijlessen aanbiedt in Zwolle en omgeving. De rijschool is opgericht door Reza. De rijschool staat bekend om het leveren van kwaliteit tegen een voordelig tarief.

Veiligheid, kwaliteit en klanttevredenheid staan bij Autorijschool Reza voorop. Dit wordt gerealiseerd door een persoonlijke, interactieve en gestructureerde stijl van lesgeven, waarmee voertuigbeheersing, regelkennis, verkeersinzicht en gevarenherkenning snel en goed in de praktijk worden gebracht.

Samen met je instructeur wordt tijdens je eerste (proef)les gekeken hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en wat je wensen zijn. Aan de hand hiervan kies je samen met je instructeur een pakket die voor jou geschikt zal zijn. Je kan uiteraard ook losse lessen volgen.

Je wordt opgehaald en teruggebracht naar een door jou gekozen plaats, bijvoorbeeld thuis, op school of op het station. Je bepaalt zelf hoe vaak je wilt lessen per week en het is ook mogelijk om twee lesuren achter elkaar in te plannen. Lessen worden in gezamenlijk overleg ingepland.